Για την γρήγορη και άμεση προσαρμογή των παιδιών στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα και για συναισθηματικούς κυρίως λόγους, η τηλεφωνική επικοινωνία των κατασκηνωτών μας με τους γονείς τους ξεκινά από την δεύτερη ημέρα της κατασκήνωσης.
Τα παιδιά μπορούν να επικοινωνούν μαζί σας μέσω τηλεκάρτας από το καρτοτηλέφωνο που διαθέτει ο χώρος μας. Κάθε ομάδα μπορεί να τηλεφωνεί συγκεκριμένες ώρες, ώστε να μην χάνουν τα παιδιά χρόνο από το παιχνίδι τους και να μην συνωστίζονται στα  καρτοτηλέφωνα. Οι κατασκηνωτές μας θα σας ενημερώσουν για την ώρα που θα σας καλούν από το πρώτο κιόλας τηλεφώνημα. Οι κατασκηνωτές μικρότερης ηλικίας, σας τηλεφωνούν με την βοήθεια του ομαδάρχη ενώ εσείς, θα πρέπει να φροντίσετε να έχετε εφοδιάσει το παιδί με ένα μπλοκ με όλα τα απαραίτητα τηλέφωνα.

Κινητά τηλέφωνα
Σας ενημερώνουμε ότι, η χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την διάρκεια της κατασκηνωτικής περιόδου δεν συνίσταται. Αν παρ’ όλα αυτά επιθυμείτε να εφοδιάσετε τον κατασκηνωτή με κάποια κινητή συσκευή σας ενημερώνουμε για τον κανονισμό της κατασκήνωσης μας αναφορικά με την χρήση τους:

  1. Η χρήση κινητού τηλεφώνου στον χώρο της Stonecamp γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του ίδιου του κατασκηνωτή και ουδεμία ευθύνη δεν φέρει η κατασκήνωση μας, σε περίπτωση απώλειας ή ζημίας της συσκευής

  2. Τα κινητά τηλέφωνα χρησιμοποιούνται μόνο τις ώρες τηλεφωνικής επικοινωνίας, ενώ την υπόλοιπη ημέρα καθώς και κατά την διάρκεια της νύχτας, τα κινητά αποθηκεύονται σε κουτί που διαθέτουμε σε κάθε δωμάτιο.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με τα στελέχη της κατασκήνωσης μας, παρακαλούμε καλέστε στην γραμματεία της κατασκήνωσης μας, στο 2533043043 ώστε να σας εξυπηρετήσουμε. Για λόγους καλύτερης εξυπηρέτησης μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου και για την εύρυθμη λειτουργία μας, σημειώνουμε ότι, η δυνατότητα επικοινωνίας των γονέων με τα παιδιά μέσω του τηλεφώνου της κατασκήνωσης περιορίζεται μόνο σε περιπτώσεις έκτακτων και σοβαρών γεγονότων. Για οποιοδήποτε σοβαρό θέμα των κατασκηνωτών η κατασκήνωση επικοινωνεί άμεσα με τους γονείς των παιδιών.

 

Πέτρινες Κατασκηνώσεις Μαρώνειας

Οι Πέτρινες Κατασκηνώσεις Μαρώνειας είναι ένας οικισμός από παραδοσιακά πέτρινα κτίρια, περιστοιχισμένα από πεύκα και πλατάνια, με δυνατότητα φιλοξενίας 120 ατόμων.

  • Η Κατασκήνωση
  • Το προσωπικό
  • Εγκαταστάσεις
  • Πληροφορίες
  • Επικοινωνία

Πρόσφατα νέα

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.

Social Media

Επικοινωνία

Μαρώνεια, Ροδόπη, Ελλάδα
(30) 2531 028777