Η κατασκήνωσή μας πληροί, όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για την υγεία και ασφάλεια των κατασκηνωτών κατά την διάρκεια διαμονής τους στην Stonecamp.
Στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί εξοπλισμένο ιατρείο και αναρρωτήριο με εφημερεύοντα ιατρό και νοσηλευτικό προσωπικό, ώστε να παρέχονται οι Α’ Βοήθειες σε κάθε περιστατικό και να χορηγούνται οι φαρμακευτικές αγωγές των παιδιών.

Για την ασφαλή διαμονή του κατασκηνωτή σας, παρακαλούμε συμπληρώστε επιμελώς το Δελτίο Υγείας Κατασκηνωτή το οποίο επισυνάπτεται στο Δελτίο Εγγραφής Κατασκηνωτή.

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να γνωρίζουμε το ιστορικό υγείας του κάθε παιδιού. Το ιστορικό υγείας του παιδιού, αποτελεί ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο και κοινοποιείται μόνο στον Αρχηγό της κατασκήνωσης και στο προσωπικό του Ιατρείου μας.
Σε έκτακτη περίσταση ο Αρχηγός ή ο Ιατρός της κατασκήνωσης θα επικοινωνήσουν άμεσα μαζί σας.

Φαρμακευτικές αγωγές
Σε περίπτωση που το παιδί ακολουθεί κάποια φαρμακευτική αγωγή, παρακαλούμε όπως ενημερώσετε τον ιατρό μας κατά την άφιξη του παιδιού και παραδώστε σε εκείνον την αγωγή και τις οδηγίες του παιδιάτρου σας. Για λόγους ασφαλείας των παιδιών, οι κατασκηνωτές δεν επιτρέπεται να έχουν στην βαλίτσα τους φαρμακευτικά σκευάσματα.