Η δραστηριότητα & η ψυχαγωγία είναι ο ακρογωνιαίος λίθος του προγράμματός μας. 

Στόχος του ψυχαγωγικού μας προγράμματος είναι τα παιδιά μέσω του παιχνιδιού και της διασκέδασης να εκτονωθούν και να μάθουν να συνεργάζονται, να δημιουργούν, να εξερευνούν. Αποκτούν πρότυπα παίρνοντας διάφορα ερεθίσματα από τα στελέχη μας. Κυρίως όμως γίνονται τα ίδια πρωταγωνιστές συμμετέχοντας σε όλες τις βραδιές , μια διαδικασία που τους βοηθάει να αναπτύξουν την αυτοπεποίθησή τους.

Το κλειδί της επιτυχίας του προγράμματός μας βρίσκεται στους ανθρώπους που το επιμελούνται. Η ομάδα ψυχαγωγίας καθημερινά συνεργάζεται στενά με όλα μας τα στελέχη έτσι ώστε οι δραστηριότητες να είναι αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας. Έτσι, κάθε μέρα έχουμε και μία προσεχτικά σχεδιασμένη και διαφορετική δραστηριότητα και αυτό κάνει τη διαφορά!                              

                        

Μουσική, χορός (μοντέρνος και παραδοσιακός), χορωδία, αερόμπικ, ζωγραφική, facepainting, χειροτεχνία, πηλός, περιβαλλοντική εκπαίδευση. Ατομικά πρωταθλήματα, όπως πινγκ-πονγκ, και σκάκι, στίβου κτλ.

Ομαδικά πρωταθλήματα, όπως ποδόσφαιρο, beachsoccer, μπάσκετ, beachvolley, κτλ.  Ψυχαγωγία με καραγκιόζη, κινηματογράφο, θεατρικές παραστάσεις, χορευτικές βραδιές, διαγωνισμούς χορού και τραγουδιού, χορογραφίας και μεταμφίεσης, κοινοτικές και αθλητικές βραδιές, πορείες στο βουνό, παιχνίδια γνώσεων, τσουβαλοδρομίες, handball, beachhandball, κατασκευή κοσμημάτων, μουσικές βραδιές, βραδιές karaoke, Παραδοσιακό γλέντι, colourday, βραδιά κραυγής, διανυκτέρευση στην παραλία/ beachparty, βραδιές κινηματογράφου, αθλητικά events, ημερήσια τουρνουά, το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού, βραδιά εκπλήξεων, γιορτή λήξης και πολλά άλλα!