Πρώτη Μέρα στην Κατασκήνωση!

Η πρώτη ημέρα του παιδιού στην κατασκήνωση είναι η πιο σημαντική τόσο για το ίδιο το παιδί, όσο και για τους γονείς και την εύρυθμη λειτουργία της κατασκήνωσής μας.  Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της κατασκηνωτικής περιόδου, θα λάβετε ενημερωτικό e-mail με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την ημέρα άφιξης του κατασκηνωτή σας.
Η προσέλευση και η αποχώρησή των παιδιών γίνονται με φροντίδα των γονέων τους.

Διαδικασία άφιξης


Η διαδικασία παραλαβής των κατασκηνωτών, γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου υποδεχόμαστε τις οικογένειες των κατασκηνωτών μας και τους καλωσορίζουμε στην 
stonecamp.
Εκεί, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τον αρχηγό της κατασκήνωσης και τον ομαδάρχη του παιδιού σας και να τον ενημερώσετε για πιθανόν σημαντικά θέματα που το αφορούν. Η διαδικασία άφιξης, ολοκληρώνεται με το check-in και την τοποθέτηση  στο θάλαμο του παιδιού.

Είναι πολύ σημαντικό το παιδί να έχει στην βαλίτσα του όλα τα απαραίτητα είδη και να έχετε φτιάξει μαζί με το παιδί την βαλίτσα, ώστε να βρίσκει άμεσα και εύκολα ότι χρειάζεται. 

Thν ημέρα άφιξης, το παιδί σας  αποχαιρετά στον χώρο παραλαβής και τακτοποιείται στο δωμάτιο με την βοήθεια του ομαδάρχη του καθώς το πρόγραμμα ξεκινά αμέσως μετά. Για την καλύτερη προσαρμογή και ασφάλεια των παιδιών σας καθώς και για την ομαλή λειτουργία της κατασκήνωσής μας, οι γονείς έχουν την δυνατότητα πρόσβασης στην κατασκήνωσή μας, αποκλειστικά τις ημέρες επισκεπτηρίου.

Η τηλεφωνική επικοινωνία με τους κατασκηνωτές μας ξεκινά από την επόμενη ημέρα, οπότε και τα παιδιά θα σας ενημερώσουν για τις ημέρες και ώρες που θα επικοινωνούν μαζί σας.

Πέτρινες Κατασκηνώσεις Μαρώνειας

Πέτρινες Κατασκηνώσεις Μαρώνειας

Οι Πέτρινες Κατασκηνώσεις Μαρώνειας είναι ένας οικισμός από παραδοσιακά πέτρινα κτίρια, περιστοιχισμένα από πεύκα και πλατάνια, με δυνατότητα φιλοξενίας 120 ατόμων.

  • Η Κατασκήνωση
  • Το προσωπικό
  • Εγκαταστάσεις
  • Πληροφορίες
  • Επικοινωνία

Πρόσφατα νέα

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.

Social Media

Επικοινωνία

Μαρώνεια, Ροδόπη, Ελλάδα
(30) 2531 028777